KORT OCH GOTT

det är så mycket jag vill skriva, men jag orkar inte.
så låt mig summera med:
metaltown var övermänskligt, grymt, fantastiskt bääääst!

:)

KÄRLEK

 

OK, jag har en ny förälskelse - David Draiman i bandet Disturbed. De ägde allt igår på Metaltown, han har en helt fantastisk röst och världens ballaste skratt. Och vilka ögon. MUMS! Han fick mig iallafall, där bland 20 000 hårdrockare en het junikväll och med hans röst dånande över halva Göteborg.


varning för nakenbild!my new baby :)

NYGADDAD

Tjohej!

idag har jag haft en nära-döden-upplevelse - meaning tatuerat mig! alltså fyyyy faaaaan, vad det gjorde ont! det förvånar mig alltid att jag klarar mig igenom det och inte bara springer därifrån efter halva klar. jag som är världens hispigaste och fegaste människa, klarade faktiskt av 3 timmar under den där förbannade nålen! aplause to me! jag kommer lägga upp bilder imorgon eller någon annan dag när den ser lite fräschare ut och inte är alldeles geggig under plast :) men sålänge kan jag berätta att det är som en blomranka som börjar  vid höftbenet upp till sidan av bröstet, med en massa rosaröda körsbärsblommor!

pusspuss

"JUST WAIT A BIT MORE..."

Hej på er, små körsbär.

förlåt att jag är så usel på att uppdatera nowadays, det har helt enkelt bara blivit så. jag har haft en fantastisk helg med mycket paket, bubbel och dans, det har varit underbart! och vilken tur med vädret också! idag är det mindre roligt att vara mina fötter efter nattens bravader på höga klackar. så dagen har spenderats typ i soffan, och sedan hos helena i sällskap med varsin kebab och The pianist.

YOU WANNA BE ON TOP?

Sovit 12 timmar nu, upp för en dusch och lite småplock.

Nu iväg på studentfirande hos en barndomsvän och sedan 3 jobbnätter på raken!
See you when I wake up from the pain.

DEN DÄR STADEN

Jag och min kära mor var och lämnade lillebror på Landvetter precis, så nu är han och 9 kompisar på väg till mitt älskade Alanya. Fick lite smått panik, det brukar jag vara jag som ska åka dit!! Nej, det kändes inte alls bra. Fast jag är glad för hans skull såklart, de kommer få en kanonbra vecka där nere!

Och det känns samtidigt lite bra att jag saknar Alanya så mycket. För det betyder att allt inte var förgäves. Jag var inte där nere för någon annans skull (läs: mitt ex) utan jag var faktiskt där hela det året för att det är den underbaraste platsen på jorden. Och jag kommer att åka dit snart igen.


KÄRLEK

när jag och min lillasyster var och tränade idag, sa ledaren vid avslappningen åt oss att tänka på det som gör oss glada just nu. I ungefär hela mitt liv har jag bara tänkt på pengar, kläder, skor eller andra materiella skitsaker, för det är ju vad det är, skitsaker. men idag tänkte jag först på det och kände ingenting.

och sen tänkte jag på min mamma och min pappa, mina fina älskade underbara syskon och min moster, och alla mina fantastiska vänner.

sådant är så härligt att känna.
När allt bara är så himla äkta.Tack för att ni gör mitt liv till vad det är och mig till den jag är.

PROM KINGMin fina lillebror igår på sin studentbal ♥

PARKHÄNG

Igår var det 2 år sedan jag och mina vänner tog studenten från det bästa gymnasiet in the universe, Ale gymnasium. Detta skulle självklart firas med pompa och ståt. Eller iallafall med lite cider, mobilmusik, rollspelsplanering och kiss i buskar.

Vi satt i t-shirt på en gräsmatta i Vasa från 19-00, det är sommar.RSS 2.0