thursday bloody

Snabba puckar, ska strax iväg och dansa afrodans med min älsklings-helena!

Idag har jag letat en massa artiklar till mitt praktikarbete, och jag kickar som vanligt ass när det kommer till artikelsökning! :p Eli, it's my second name.

F ö har jag skrivit ett förbannat otrevligt mail till Veolia och Västtrafik ang deras fitt-bussar som trafikerar Göteborg-Borås. Jag kokar bara jag tänker på det, aaargh!

Omröstning ang om jag ska göra en piercing på högersida av min underläpp pågår på FB, men jag kan ju slänga ut den här också. Vad tycker ni? Jag har varit sugen ett jävla tag, och nu har min lillasyster börjat tatuera sig och pierca sig som om det inte finns någon morgondag och jag måste ju ändå ligga steget före eller?


revolution

God förmiddag vänner!

Jag sitter och sörplar morgonkaffet, lyssnar på The Beatles, kikar lite bloggar och ska strax dra på mig vinterkläderna för att marchera ner till bussen. Det ser sådär krispigt kallt ut idag, är det så?

Hur som helst, ha en finfin tisdagkväll, det hoppas jag att jag får!

yesterday...kletade jag lite blond färg i huvudet, och det blev bra till slut. Tror jag hittat en ny favoritblekning!hittade jag en massa parfymprover. Perfekt för en fattig student som precis tog slut på sin dyra Gucci-parfym.gick jag och köpte en kalaslängd på bageriet, tog den under armen och traskade vidare hem till två alldeles strålande människor och fikade och skrattade.
kom finaste underbaraste Anna-Karin hem till mig med indisk mat. Jag stod för rödvinet och dansandet, gabflabbandet och scatman-allsången var ett faktum.mötte vi upp lite fina vänner på Skål och drack en himlans massa öl.Några timmar senare ramlade vi ut på stadens regniga gator med alldeles för mycket alkoholhaltiga drycker innanför västen. Det var en sådan natt då allt bara kändes rätt, oavsett hur fel det än månde vara.

saturdaynightfever!SKÅÅÅÅL!


jag tror bestämt det regnar.

Egentligen skulle jag varit och tränat step/styrka imorse men jag vaknade ungefär när passet började. Tråkigt men förmodligen högst välbehövligt, med lite sömn alltså.

Så den här förmiddagen har mest spenderats i soffan under täcket, sett lite roliga serier och ätit frukost. Försökte dra med Helena och träna men hon är busy, och jag känner verkligen inte peppen, så jag tar och färgar håret och dammsuger lite istället :)

Trevlig lördag, peeps!

Ett litet låttips såhär en regnig lördag.

fredagkväll

med min finaste bästa Frida!

Vi åt middag och drack vin (eller jag drack vin), tittade på Idol, och tittade på flygresor till skottland nästa sommar!

min fina fina kamera!


tiotiotjugoettTog mig nyss hem i totalt kaos, för det blåser storm ute! Det har verkligen varit en toppendag idag, jag var på praktiken och det var stressigt och snurrigt som vanligt, men det är väldigt väldigt roligt och stimulerande! Jag får göra, och vara med om, en massa spännande saker, och träffa så mycket härliga kollegor och patienter.

Traskade hem i iskall höstkyla och det kändes så himla härligt! Martin kom och hjälpte mig att borra upp en brandvarnare i min lilla hall, och sedan åkte jag med hem till honom och Hanin där det bjöds på hemmalagade köttbullar! Vi hade en himla trevlig spontan vardagskväll :)

everythings just beautiful

Jag var ute och promenerade ett slag förrut.Och sedan träffade jag på den här strålande personen!


falling leaves


Eftersom jag har köpt en ny kamera
(och bloggning är så mycket roligare när man har en kamera)
så kanske jag tar upp bloggandet igen.

Det var ju ett litet tag sen sist.

Idag var jag ute och provfotade med lite olika inställningar.
RSS 2.0