TUESDAY

Förmiddagen har än så länge spenderats i tvättstugan där jag tvättat ett gäng maskiner med nya lakan och handdukar. Och det är jättemysigt att traska ner där i den mörka källaren, vika varm tvätt och sedan lägga in dem i skåpen! Fast alla varnar mig att den här känslan kommer att försvinna inom någon månad. Nåja...



Om några timmar kommer min klasskompis Anna-Karin förbi för en kaffe och lite tjöt, sedan ska jag åka hem till lilla mamma och äta middag med mina syskon för att fira lillebror en extra gång! Looking forward to this, känns skönt att sakna sin familj på ett nytt sätt när man inte bor med dem längre.

TIRED

jag är trött som en gnu efter den här helgen, och nej, jag har inte festat. jag har jobbat sedan i fredags och det har inte varit lungt några längre stunder. det finns alltid något att pilla med!

slängde på mig mjukiskläderna nu, satte på 3:an som visar fina filmer walk the line och snodde ihop en god sallad som jag tänkte dela med mig receptet på :)

tärna en tomat och en bit gurka. ta 2 skedar naturell keso och 2 skedar kikärtor, och blanda allt i en lagom stor skål. krydda med aromat, fransk salladskrydda och vitlökssalt. gröp ur en avocado och lägg över salladen. klart! perfekt som kvällsmat efter en lång arbetsdag.

puss på rumpan!

MOVIETIME

ikväll var den finaste kvällen på väldigt länge ♥
jag och lillebror var och såg den fantastiska 3D-filmen Ice Age 3. det var framförallt väldigt tufft att se en film med den tekniken, ofta kändes det som att något kom flygande mot en, eller att en snöflinga höll på att landa i ens knä. och så var själva filmen såklart lika härlig som de två tidigare. så jag tycker att ni ska se den också.
pusselipuss

FREDAG KVÄLL



när jag kom hem från jobbet igår kom mamma förbi och tittade på min nya tv och hemmabioanläggning, och så åt hon upp massvis av mitt fredagsgodis. fast lite blev det kvar, till och med till idag. bra det, för nu kommer snart brorsan och hämtar mig för lite bio!

GOOD MORNING

Innan tidigt jobb är det frukost i sängen framför datorn och MTV.



Min säng i tisdags, dagen efter jag flyttat in.

NYINFLYTTAD

jag har det bra, tackar som frågar :)

NU GÅR FÖRSTA FLYTTLASTET!


NIGHT AT WORK

Nu har jag duschat och ätit en god frukost - prova att smälta frysta hallon i micron, blanda ner vaniljyoghurt och häll lite K Special över, det är smaskens det! - och snart är det dags att göra mig i ordning inför kvällens arbete. Och då ska jag inte iväg till något äldreboende utan till en festlokal på Marstrand där jag och Helena ska hjälpa till och servera på ett bröllop! Det ska bli roligt och lärorikt, men jag är nervös att jag ska tappa en bricka med glas eller något.

SUMMER TIME

Nu när hela Sverige får sig en välbehövlig kalldusch (som f ö varat i långa 3 dagar nu, kanske dags för sol igen?!) sitter jag inte med min ramlösa och kikar på fina sommarbilder för att minnas de härliga veckorna som var. Men det blir snart sommar och sol igen. Ganska bra med lite skitväder för då hinner man med att planera inför flytt nästa vecka. Som igår då jag och mor köpte min vackra soffa. Eller idag, när jag och Helena tog en roadie till Stenungsund och Returvaruhuset, där vi för 500 kr fyllde bilen med diverse vackra föremål, bl.a. en sliten gammal spinnrock som blir en fin prydnadssak i mitt hem.

  

MOVING ON

Halli hallå!

Det går ett tag mellan inläggen här nu, ser jag, haha :) Här är det fullt upp med att jobba och förbereda mig inför flytt till min första egna lägenhet om en vecka! Förra veckan klämde jag också in lite solande och badande eftersom det var så himla vackert väder. Jag vill visa upp allt jag handlat för hela världen men än så länge är det bara en massa pryttlar så jag väntar med bilder tills allt står där det ska i lägenheten! ååååh, jag längtar så himla mycket!

Förresten, Michael, RIP.

RSS 2.0