music challenge


För ett ganska bra tag sedan, blev jag utmanad av den här tösen att lista de senast 10 spelade låtarna från Ipoden. Och jag har visserligen en Ipod, men jag lyssnar så sällan på den, så jag listar de 10 senast spelade låtarna på good ol' Spotify istället.Regina Spektor - Dusserldorf
Hindi Zahra - Kiss & thrills
She & Him - Sentimental Heart
She & Him - Please, please, please, let me get what I want
Regina Spektor - Music Box
The Smiths - This charming man
The Smiths - How soon is now?
The Maccabees - Toothpaste kisses
Bombay Bicycle Club - Always like this
Keane - Looking back

Sådärja! Nu är det DIN tur :)

va fan?JAG VAR JU FÖR I HELVETE NYSS SJUK!!!

love it

Jag var visserligen ute i torsdags, och det med råge, men det här är nog första helt lediga helgen som jag varken gick ut på fredagen eller lördagen. Igår var en massa fina flickor hemma hos mig och drack te, åt hembakat, målade sina naglar i fina färger och hade riktigt tjejsnack. Underbart skönt att vakna upp imorse, pigg och fräsch! Nu har jag druckit kaffe en masse och ska traggla lite gynekologi och obstretik.en fin onsdag

Igår eftermiddag trotsade vi de mörka molnen på himmelen och traskade upp till Keillers Park på Ramberget. Och vilken tur! Det var jättevarmt och skönt, vi grillade och drack vin, spelade kubb och kastade frisbee. Sedan gjorde vi något som jag inte gjort på år och dagar! Vi lekte "Ett två tre, rött ljus", "Under hökens vingar" och Pantgömme!!! :) Oj vad vi sprang, och oj vad roligt det var! Tur att man har barnasinnet kvar alltså. Eller så har vi helt enkelt inte blivit vuxna.

writings on the wall

Hej söndagsbloggen!

Det är bara på söndagar som jag har tid att skriva här, verkar det som. Jag vill inte kalla den här helgen en skithelg, för det har den verkligen inte varit, även om jag känner mig helt väck och som överkörd av en ångvält. Jag har genomfört 4 hårda(??) nätter på ålderdomshemmet i Kärra, vilket alltid är mycket trevligt, men det går inte att sticka under stol med att det är riktigt slitigt att jobba natt. Ändå trivs jag bäst med det. Det är lugn och ro, inga mattider som ska passas, man kan tvätta lite här, städa lite där, prata länge med oroliga, nattpigga vårdtagare, ja, sådant som man önskar man hade tid med om dagarna!

Så det har varit en särdeles lugn och fin helg på festfronten, något som uppskattas av både levern, huvudet och plånboken. Det dåliga samvetet pockar dock på, och nu har jag suttit och sammanfattat hematologi några timmar, och strax är det dags att sticka till Friskis (för första gången på vet inte hur länge...) för ett härligt pass att avsluta veckan med!

RSS 2.0