tjugohundranio.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Började läsa till sjuksköterska på högskolan!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften.. klarar ändå aldrig av att hålla dom!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jaaa, fina Emeli!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov
5. Vilka länder besökte du? Turkiet. Omg, var jag bara i turkiet? Nästa år blir det ändring!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Lite mer kärlek.7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inget sådär speciellt. Har funnits många fina dagar och tillfällen men inget som jag minns datumet på.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag äntligen började läsa, och att jag valt något som jag verkligen är intresserad och bra på.
9. Största misstaget? Att jag inte sa till honom att han var söt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite småförkylningar. Nu tex.
11. Bästa köpet? Min underbara soffa!!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Utekvällar...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina syskon! och såklart mina fina vänner och mina föräldrar. Och min praktik på Alingsås lasarett.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Fuck you med Lily Allen är väldigt mycket 2009 för mig.15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Blir gladare och gladare för varje år.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit spontan! Med mysiga middagar, med vin- och fnisskvällar hos Helena, med att berätta för alla hur mycket jag älskar dom!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat.
18. Hur tillbringar du julen? Med min underbara familj.
19. Blev du kär i år? Nej, bara otroligt förälskad.
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewives 4-ever!
21. Bästa boken du läste i år? Jag har tyvärr inte läst så mycket annat än kurslitteratur i år.
22. Största musikaliska upptäckten? Gjort många fina upptäckter, bla. Disturbed, Lily Allen, Sufjan Stevens, Bon Iver...
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? ja, min i-pod!
25. Något du önskade dig men inte fick? nej :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag hade fint kalas hemma hos mamma och sedan fest med vänner som slutade i en skitrolig utekväll!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer kärlek, mindre smärta, färre knäppa pokjar.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Rock.
29. Vad fick dig att må bra? Att träna
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Liam Neeson31. Vem saknade du? Mormor
32. De bästa nya människorna du träffade? Sofia, Anneli, Anna-Karin, Malin, Alexander och alla andra underbara människor i min nya klass!

it's christmas time.

Or was it?

Överlevde knappt årets jul, pga av en elak förkylning som attackerade mig natten till juldagen. Sedan dess har jag legat däckad i soffan här hemma, och missat alla mysiga och roliga släktmiddagar och utekvällar. Idag vågade jag mig iallafall ut på stan för en finfika med Helena och en sväng runt i affärerna. Letade som en tok efter en fin jacka men gick hem med bara en t-shirt och lite skönhetspryttlar.
Ikväll har jag äntligen fått upp lite tavlor som stått här sedan i somras, och min nya hylla och fina klocka! Och sedn pluggade jag i 2 timmar, känns duktigt.kaffe.

Det känns som att jag är så tom att jag kan blåsa bort, av en vindpust, samtidigt som det känns som jag ska fyllas till bredden, kräkas och sprängas.
Förresten, ni missar väl inte Musikhjälpen i P3?


glögg

Sitter och glöggar till i min ensamhet. Hur tragiskt är inte det, att glögga ensam en söndag kväll? Fast jag tycker jag är värd det efter en jobbnatt, och sedan städning av lägenhet, sortering av en hel hög papper, tvätt och plugg. Eller plugg och plugg, har skrivit en halv A4. Men jag sitter iallafall och tänker på det jag ska skriva, det händer inte ofta.

Nej, allt hade varit mycket bättre om du var här ♥


blowin' in the wind


lucia!

En stressig praktikvecka avslutades med ett knytjulbord! Vi åt riktigt mycket god mat, drack glögg, spelade spel och tittade på Idol-finalen! Inatt jobbade jag, och idag ligger jag i soffan och planerar att städa och plugga. Jag ska bara...


monday sunny monday

Glad första, och andra advent vänner!

Startade denna soliga måndag med lussebullar som jag och Frida bakade hemma hos hennes mamma i lördags, och en stor kopp kaffe!

Veckorna fullkomligt flyger iväg såhär i praktik- och juletider! Praktiken är fortfarande lika rolig som den var i början. Jag lär mig en massa nytt hela tiden, både praktiska moment och faktamässigt. Det känns extra skönt de gånger man stöter på sådant som vi läst i kurslitteraturen, för då kan man se helheten och få lite djup i hela det året som vi faktiskt lämnar bakom oss snart. Nu har jag varit ledig lördag och söndag, och även idag, så nu är det dags att sätta igång med VFU-uppgifterna som ska vara inne precis efter nyår. Lika bra att få det gjort, vill gärna ha lite jullov :)


RSS 2.0