Hemma

Ja, nu är jag hemma i mammas och pappas gamla villa, och igår kväll åkte pappa iväg så mamma kunde komma hem, och jag, mamma, moster, lillasyster och lillebror röjde och rensade och slängde. Gud, vad mycket saker vi har samlat på oss sedan vi flyttade hit, vad är det? 14 år sedan. Fasar inför rensningen av vinden! Men det är samtidigt himla skoj, har hittat massa saker man trodde inte fanns. Det mesta slänger vi, mamma sa åt oss att stänga av känslorna, man kan inte ta med sig allt. Men alla mina kläder då?! Jeansen som är för små sedan typ 3 år, dom kaaaanske passar någon gång igen? Släääng. Vi diskuterade om vi ska samla ihop de fina plaggen och skorna för att sälja eller ge bort, men vi orkar inte. Det är så mycket annat att göra ändå.

När de åkt hem, städade jag köket och grovköket, eftersom det är pappa och lillebror som bor här nu, och de är de skitigaste och lataste människorna jag vet. Det är därför jag inte orkar bo här nu, då hade jag inte gjort annat än att städa, tvätta, diska. Känns hemskt att skriva så, men så är det.

Längtar till 17 november då jag ska dra ner till Turkiet igen!
Och 15 december då jag och Ibo förhoppningsvis kan åka till Sverige TILLSAMMANS!
Och till våren då jag ska läsa tillsjuksköterska.
Nu måste jag bara hitta en fin lägenhet i Borås!

/K

Känslor

Idag har jag och pappa umgåtts lite, vi var och tittade på en lägenhet åt mig och även på ett område där jag redan tittat på en lägenhet. Efteråt åt vi en god lunchbuffé på ett fint hotell, och vi hade det jättemysigt. Nu när mamma och pappa ligger i skillsmässa har pappa varit jätteledsen, varit mycket ledig och haft problem med ekonomin, vilket varit jättejobbigt för mig eftersom jag är väldigt...känslig, och orolig för alla i min närhet. Jag tar helt enkelt för mycket ansvar. Jobbigt och jag vet att jag gör fel, men det är ingenting jag kan ändra på hur som helst.

Jag bor hos en vän i Göteborg nu, och pappa har dessutom varit borta och jobbat i tre veckor, sedan jag kom hem från Turkiet där jag varit i ett år. Så när vi väl träffades nu och kunde bara vara vi, hade vi jättemysigt och roligt. Pappa är väldigt rolig, och jag skrattade jättemycket =)

Det är så mycket jag är ledsen, orolig och missnöjd över med mitt liv, så det är skönt att få sådana här härliga dagar. Och då är jag till och med rejält förkyld idag =)


Kalas!

Spontare än vad det brukar vara iallafall!
Tur att man är nyduschad och go, för ikväll blire party!
Hitta en fin klänning, på med svarta pumpsen och away!

Ciao


RSS 2.0