10 minuter senare

...och så kom rödvinet fram (:

Myskväll

...i min ensamhet.

Försov mig i morse, fan fan fan, och fick rusa till bussen för att ta mig till jobbet. Jobbade över en timma gratis för att vara snäll och så (: Sedan åkte jag och tränade ett medelpass, som inte var sådär jätteroligt men helt OK, skönt att få röra på sig igen. Skulle pluggat järnet när jag kom hem egentligen men var så trött att jag somnade...

Är ensam hemma, skönt (: Var precis och köpte mig en kebabrulle så nu slår jag mig ner framför Lets Dance, mest för att det inte finns något annat att se på.

Kommer att jobba både lördag och söndag nu, så det blir en intensiv helg eftersom jag har mycket att läsa också.

Ha en trevlig fredagkväll!

Böcker

Äntligen har mina 3 första böcker kommit! Skönt att jag har några sidor att läsa nu då...

Idag har varit en bra och intressant dag på högskolan! Vi hade en föreläsning om Idéhistoria, alltså den sista av tre, där vi fick läsa oss om vilka filosofier, tankar och teorier människor hade från antiken fram till idag. Kanske inte vad en sjuksköterska jobbar med men det bakades samman med medicinhistoria, plus att det var jäkligt intressant och roligt att fräscha upp den gamla gymnasiehistorian. Fast detta är ju som sagt högskolan så det var på en ganska mycket högre nivå. Många nya ord och begrepp. Men jag läser för att lära mig, eh?

Sedan jag kom hem vid 18 har jag suttit och renskrivit mina anteckningar från måndagens och tisdagens föreläsningar, och nu har jag skrivkramp!! Så jag unnar mig en kopp kaffe, lite kakor och internettid. ska strax bädda ner mig i soffan och läsa kapitel 23 i Grundläggande omvårdnad del 4. Jihaaa!

Det handlar om mode.

Något annat jag är trött på är att alla jävla bloggar bara handlar om modeveckan!

För ett år sedan hade jag funnit det himla intressant och suttit och suktat efter kläderna, skorna, människorna, champagnen. Men inte.

Trött flicka

Ja, jag är riktigt trött. Inte för att det är speciellt krävande i skolan och på föreläsningarna, idag fick vi dessutom bara till 12, men det är så mycket nytt att ta in hela tiden, även utöver själva lektionerna. Så då blir jag helt slut i huvudet. Och jag blir ännu tröttare av att jag inte fått mina skolböcker än, fan vad sega de är på AdLibris!! Skulle haft första boken i fredags egentligen... så det blir mycket att läsa in i helgen. Då jag ska jobba...

Kom hem och åt lite mellanmål, sen stack jag till stan där jag träffade Helenis och vi gick till Frank´s och drack kaffe och apelsinjuice. Mucho gott! Tack Helena för att du är en av de finaste som finns! Efter det gick jag till Friskis och skulle köra ett Aerobics Dance pass men ledaren var sjuk så då blev det Aerobic 2. Ehm, och det är den svåraste nivån. Gissa vem som stod och stampade på nästan samma ställe hela passet? Och jag som ändå älskar Aerobic och inte direkt är någon nybörjare! Äh, skitpass!!


8

Söta Sofia utmanade mig för några dagar sedan och den går ut på att jag ska skriva ner 8 vanor/ovanor/fakta om mig själv. So here we go...

Jag
... älskar att äta apelsiner och clementiner, speciellt om de är riktigt sura
... överkonsumerar årskalendrar, eftersom jag blir irriterad när jag skrivit fult i min första och då måste köpa en ny som jag kan börja om på och hålla prydlig (:
... älskar att läsa böcker, men har aldrig tillräckligt med tid!
... tycker om att träna, har haft ett långt uppehåll men börjar äntligen komma igång igen
... har haft en massa olika drömyrken såsom läkare, jurist, ekonom, men har äntligen kommit fram till att det är sjuksköterska jag vill bli och läser nu första terminen på högskolan i Borås
... älskar nagelförlägning och har haft det till och från i 3 år
... tycker om människor och speciellt att jobba med och hjälpa dem
... är förlovad med min älskade Ibrahim som bor i Turkiet och som jag saknar så mycket nu när vi är ifrån varandra för första gången på över 1 år

Sådär!
Nu utmanar jag er som vill att göra den här utmaningen också (: Tell me the dirty secrets I didn´t do!

Fattig student?


Vad roligt det känns att betala nästan 2000 kr för böcker, som jag inte ens valt själv. NOT! Beställde precis hem en hel bunt kurslitteratur från nätet. Jag har varit runt på bibliotek (det är 10 veckors väntetid), Blocket ("Åh, den boken såldes idag/igår/förra veckan", Ta bort era annonser då!!!) och kollat diverse bokhandlar på internet.

Så nästa vecka kommer det ett stort paket hem till mig! Om det ändå varit kläder eller skor...


Horisontal...

Jag kom hem från jobbet vid 16.15, Gissa vem som sov 16.22?

Så ja, den här kvällen av spenderats i ett horisontelt läge. som tur var väckte älskling mig på telefonen efter en timma, annars hade det blivit lite svårt att somna ikväll. Så jag har slappat framför teven med ett glas rött och tacos (: Ska det va, så ska det va!

Pics från i fredags!



  
 

1. Jag posar. Skrek "dagens outfit" ! :)
2. Benji och Fia, myspys
3. Vi går
4. Roligt spegel :)

Seg helg

Upp tidigt idag igen, ska iväg till bussen nu, som går om exakt 12 minuter.

När jag kommer hem sen så visar jag bilder med min nya kamera från i fredags!

Puss

Sevärd film

Åh, vad jag tycker om mina vänner! Kvällen startade med bio (eller det började med att alla var sena dit!) där vi såg Modyssons nya Mammut. Det kommer en ganska utförlig recension någon av de närmaste dagarna, eftersom den var underbart bra och väldigt djup. Alla var inte av samma åsikt... Sedan blev det en öl på Bryggan, men sen var vi trötta och hungriga så det blev tidig hemgång.

Sover i älskade soffan inatt (: Och ställer klockan på 5.

Good night.

You sexy thing

Idag fick jag ett ryck och kände mig antagligen otroligt rik eftersom jag impulshandlade en ny kamera! Ja, jag mår dåligt nu. Visst, fick stort studiestöd och snart en fet lön, men ändå. Har ju massa andra saker jag vill ha, och resor jag vill göra. Oh well, inga resor utan en kamera, höhöhö (: F ö min första egna kamera. I am getting big!

Like this one, but sexy red. Smoking hot!



Så nu kommer ni att plågas med en massa foton från mitt liv. Förlåt.

Hurts

En väldigt bra låt är Funhouse med Pink!! Lyssna på den and feel the girlpower!

Idag var det soft, eller det beror på hur man ser det kanske. Åkte till skolan för en lektion i en timma. Och för det åker jag sammanlagt cirka 3 timmar? Oh well...

Idag har jag förresten träningsvärk (: Men siktar på att träna på långrasten på lördag igen. Göööött.

Pussokram

Efteråt

Totalt slut nu, shit, misshandlar jag mig själv? Sitter med en kopp te nu med håret i turban efter en skön varm dusch. Ingen är hemma så jag ska sova i soffan inatt, det är så himla härligt! Nu ska ja ta och blåsa håret torrt och sedan lägga mig.

Åh, du gör mig så arg.

Work out

Ja, jag är lite trötter idag.

Natten till idag gick jag bredvid på Annedals Hus, och det gick bra!
Väldigt högt tempo men det trivs jag med, och det var trevlig personal
att jobba med (: När jag gick av hade jag inte sovit på sisådär 25 timmar.

Är fortfarande trött men ska ta något att äta nu och sedan åka till
Friskis i Johanneberg och träna aerobics! Som jag har saknat det! (:

Puss på er!

School's in!

Det var inte speciellt svårt att komma upp i morse, är så uppspelt och ser fram emot skolan!
Tagit en dusch, klätt på mig, ätit frukost och nu sitter jag med kaffet och kollar in vad som hänt
under natten på nätet (: Ska alldeles strax dra på mig ytterkläderna och bege mig mot bussen
i snöregnet ute, usch vilket skitväder.

Hoppas ni får en bra tisdag vänner!

Den kvällen

Nyår genom Fia's kameraobjektiv

      

Måndag

Då har en vecka börjat och den här dagen spenderade jag med att bli ompysslad av en vän som skulle
examineras som nagelspecialist. Detta medförde att jag fick ett set gel-naglar med fransk manikyr på mina
naglar! Så nu känner jag mig som mig själv igen! Resten av dagen har jag spenderat i soffan med Desperate Housewives, skyller på att jag måste ladda upp inför en stressig vecka!

Så imorgon börjar skolan på riktigt med upprop och introduktion, och det blir upp tidigt för att ta bussen strax innan sju. Det blir en lång dag, men guess who's been a good girl? Har redan fixat matlåda inför första skoldagen (:

x Take care x


Fredagens bravader

  
  

1. Frida, jag, Helena, Hanin, Martin och Maxim

2. Frida

3. Helena försöker övertala Benji och Fia att komma

4. Jag och Frida

5. Hanin, hennes pojkvän Martin och Maxim

6. Rökpaus och kallt utanför Gretas!


You are the best!


Britney är nog den kändis som jag beundrar mest i hela världen. Fine, tyck att jag är en tönt bara, men så är det.
Enda sedan hon släppte Baby one more time har hon varit min största musik-idol. Och då är det främst hennes musik som jag beundrar. Odödliga klassiker som I'm not a girl, I'm a slave 4 U och Toxic, you have to love 'em!
Men hon skriver ju inte sina egna låtar, säger ni. Nej, men vem fan gör det nowadays? Eller har någonsin gjort det helt själv? Det är hennes coola och unika röst som gör det, hennes utstrålning och dans.

När jag var typ 10 år tog min storasyster med mig när Britney spelade i Skandinavium och jag kommer
aldrig att glömma den konserten, och hoppas jag kommer se henne live någon mer gång! Då är det lätt
jag som står längst fram, dansar livet ur mig och skriker ut

"Womanizer, woman womanizer your'e a womanizer oh..."


Sjusovare

Sådär jaa, vaknade inte förrän 14, och fick såklart ångest. Jag har nämligen ganska svårt att somna om kvällarna, och det blir inte bättre av att jag gärna sover över alarm och telefonsamtal på förmiddagarna. Jag vet inte vad det är med mig, jag VILL verkligen komma upp i tid. Okej, inatt hade jag jobbat så det var kanske inte så konstigt, men generellt sett så sover jag alltid länge om jag inte har något planerat under den tidiga delen av dagen. Det är något i hjärnan som säger "Varför ska du gå upp nu för? Du ska ju ändå inte göra något" och så slår jag på väckarklockan i sömnen (: Oh well...

Nu har jag fått i mig frukost och två muggar kaffe, ska strax ta en dusch och ta på mig något mysigt. Pyssla lite här hemma, gå och handla lite och så. Imorgon börjar egentligen skolan fast det är tydligen bara kåren som ska ha något så jag struntar faktiskt i det. Kan ju ändå fixa med bibliotekskort och passerkort och allt vad det är på eftermiddagen om jag åker dit. Kl 11 ska en kompis göra sitt slutprov som nagelteknolog och har frågat mig om jag vill vara "modell" och det ville jag ju (: Nu ska jag ju bara plugga igen så då kan man ju ha långa fina naglar. Hade förlägning i tre år när jag gick i högstadiet och gymnasiet, and i miss it! Man känner sig så mycket fräschare!

Nej, dusch var det!

God natt?

Kom hem från nattpasset nyss, slängde in kläder i maskinen, och hunden på gräsmattan (:
Och såklart kan jag inte sova nu heller, så jag sitter lite vid datorn tills John Blund bestämmer
sig för att hälsa på. Natten har gått bra, stundtals väldigt stressigt men sånt är roligt det också.

Imorgon ska jag inte göra någonting, ska bli superhärligt! Så då ska jag ta och visa lite
bilder från gårkvällen! Som förresten blev kanonlyckad!

Kram på er!


Tonight

Nu har jag varit utomordentligt duktig! (förutom i morse när jag vaknade lite sent. Som vanligt...)
Direkt jag kom hem efter jobbet snörades gympaskorna på och jag begav mig ut på en jobbingtur!
Det var skönt och gick bra, det värsta var att det är så jävla iskallt ute! Man springer ju på som
fan bara för att hålla värmen liksom.

Nu blir det en skön och varm dusch, fixa hår o smink o kläder och sedan en tur till Systemet (Helena har beställt ett helt ölbryggeri). För tonight är det askalas som gäller! Ska bli skönt att kalasa lite, det händer inte alltför ofta nuför tiden!

Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll!
x pussiluss x

God natt!

Nu har jag fixat med mina viktiga papper, kollat på teve och datorn och hällt i mig på glas rött vin så nu är det dags att kolla sängen.

x puss puss x


Uppspelt


Åh, vad jag längtar till tisdag, då det är upprop till sjuksköterskelinjen på högskolan i Borås!
Idag fick jag hem ett brev med lösenord så jag kunde logga in och få en e-mail adress.
Där kunde jag även checka in vilka jag ska gå med de nästkommande tre åren!
Kände i och för sig inte igen några namn, vilket inte är så konstigt haha!

Snart har jag avslutat en lång jobbvecka också, imorgon blir det ett kort pass; 6.45-12.00
men det passar superbra eftersom jag sedan sticker hem, duschar, tar på mig något snyggt
och åker till Helenis. Sedan är det kalas hela kvällen som gäller!

Nu sitter jag och lyssnar igenom ALLA Håkans skivor.
Han är för bra.




Ska vi gifta oss?

Sånt är bra

Jag älskar Helena av många anledningar. Men idag allra mest eftersom hon fixade så jag kan ladda ner lite skön musik. Och det är så skönt att jag får multipla orgasmer typ varje minut.

Tack Oasis, Blur, Coldplay och ni andra.


Mitt Alanya

Jag saknar

att sitta på A's balkong i novembermörkret med en varm filt om axlarna och dricka vin och skvallra om dumma turkiska män, knäppa norrmän och längtan efter heta stranddagar


I'm a superstar

Vart är alla mina 100 000 - tals dagliga besökare? Va?
Jag vill ju vara lika stor som Bella och gänget!
Och så har jag som bäst typ 20 besökare på en dag!
Nej då (: Jag skriver för min egen skull, och är bara glad
om det kan intressera någon.
Men det hade varit trevligt om ni som nu tittar in här, skrev en liten
kommentar så jag vet vilka ni är! Bara ett hej eller så!

Idag har varit en sådan där riktigt lat dag, fixat med lite papper,
suttit vid datorn, kollat mitt skolschema, längtat till skolan börjar!
Har inte ens tagit mig utanför dörren. Jo, för att hämta posten..

Sedan kom min godisbit Helena hit med rosa bubbelvin,
som korkades upp trots den tidiga timman (16:30).
Ja, mycket skratt och så, fast det berodde inte på vinet (:

    

Så söt att jag vill äta upp dig !

Om att vara någon

Tänk om man var någon annan. En kändis, eller någon helt okänd, men ändå en annan människa. Kroppsligt och själsligt. Det skulle vara som att kunna läsa någon annans tankar, känna någon annans känslor. Fast då hade man antagligen inte vetat om hur det är att leva sitt eget liv, så då hade det ändå inte spelat någon roll. Tänk om jag skulle trycka på en knapp och helt plötsligt har jag, och till exempel Scarlett Johansson, bytt liv! Då skulle hon antagligen bli helt till sig i trasorna och undra vad som hänt. Men det hade varit skoj att prova på kändislivet, tjäna massa pengar och vara jagad av paparazzi.







Jag tror många funderar på sådant här ibland och det behöver ju inte betyda att man inte är nöjd med sitt eget liv. "Perfekta" kändisar undrar också hur det skulle vara att byta liv med någon, det är jag övertygad om.


Min helg

Jajks, vilken lång helg det har varit. Ändå har den gått fort på något konstigt sätt.
Och jag är s k i t t r ö t t !!! Jobbade fredagkväll, lördag dag och heeela långa dagen idag.
Var trött redan igår, när jag kom hem igår eftermiddag lagade jag mat, och gick och
lade mig för att läsa. Och däckade totalt kl 19.00. Tur att mamma kom in och sa åt mig
att ställa klockan, annars hade jag kanske sovit förbi och missat att gå upp till jobbet
kl 7 i morse? Ja, ni, det hade iallafall inte förvånat mig!

Saronkyrkans second handbutik ligger precis bredvid mitt jobb och när man jobbar
lördag, så går man ner och kikar lite (: Jag köpte ett par fina röda stövlar, en ko-mönstrad
kanna och typ 10 böcker. Så nu har jag att läsa!

Jag har blivit helt besatt av deckar och thrillers, har aldrig gillat sådant när det kommer
till bok-fronten innan! Just nu läser jag Reginald Hill's Dalen som dränktes.
Den tar en evighet att läsa men jag gillar den ändå.

Och ja, jobbet är riktigt jobbigt nu. Kan ju inte skriva om det egentligen, med tystnadsplikt
och så. Men jag kan skriva att det är joooobbiiiiiigt!

x Peace x


Grus i ögat

Kaaanske borde gå och lägga mig nu. Kom hem för två timmar sedan, åt några smörgåsar och har sedan hängt på nätet. Jag och Ibo satt och pratade på msn förrut, så skönt att se varandra och höra varandras röster - kärlek!

Imorgon jobbar jag från 6.45 - 15.15 och det går såklart inga bussar, så jag får gå en härligt promenad på morgonkvisten! Men det blir bara härligt!

Sov så gott!

Sunny Friday

Underbaaaart väder idag! Vad glad jag blir, satte mig ute på altanen i tröja med en kopp kaffe och jag frös inte! Wonderful! Tyvärr ska jag till jobbet i eftermiddag men hade tänkt ta en sväng på staden först!

Hoppas ni har en bra dag!
Snart är det helg! (spelar i och för sig ingen roll för mig, ska jobba som en gnu hela helgen)

/Karin


Same old same old

Haha vilken nörd jag är!
Har suttit och letat upp alla gamla bloggar jag läste när jag gick i gymnasiet! Jag fick ett litet ryck och saknade dem, ville se vad som hände nu för tiden och så. Ganska svårt eftersom jag hade glömt namn och adresser, men nu finns de där i favoriterna igen! Hoppas bara att jag finner dom lika bra och underhållande nu som då!

Året 2008 i text

OK. Jag faller för grupptrycket och lägger upp min egen lilla nyårsresume. Tråkigt nog har jag dåligt med bilder från året, så ni får väl visualisera i erat huvud allteftersom ni läser!

Januari

Firade in det nya året i Alanya, Turkiet på discot Robin Hood med min älskling Ibrahim och en massa av både mina och hans vänner. Jag har för mig att vi råkade i luven på varandra, men det blev en bra natt ändå! Det regnade och var kallt i Alanya, så det var ingen toppenmånad direkt trots att man befann sig på varmare breddgrader. Bodde med Anette i en kall lägenhet utan AC, så varmluftsfläktarna gick på högvarv. Lärde känna Catrin och hennes man Fatih och dotter Maya, och hängde mycket med henne. Och tillsammans med hela järn-gänget festade vi nätterna igenom på restauranten Oslo S med transashower och livemusikkvällar.

Februari

Kom på att jag inte hade några pengar kvar, så det var dags att börja se sig om efter en hembiljett. Jag och Anette lugnade ner oss någorlunda, lagade en massa god mat och myste framför teven. Jag planerade att åka hem och vara hemma i Sverige i några månader och jobba, och återvända till Turkiet till sommaren, men fick genom en vän nys på ett jobb som receptionist på en turkisk mäklarfirma. Åkte hem den 22 februari, och åkte vägen om huvudkontoret i Istanbul för att gå på den slutgiltliga anställningsintervjun och...


Mars

...fick jobbet! Lycka lycka lycka. Planen var att jag skulle jobba där i 2 hela år, eftersom de nyss dragit igång ett jätteprojekt och jag packade rubbet och drog ner till Alanya igen den, var det 5 mars? Flyttade in hos Catrin och hennes familj, och blev som en lillasyster till henne. Vi hade väldigt roligt tillsammans! Skönt att få lagad mat när jag kom hem från jobbet, och ibland passade jag deras dotter! Jobbet var till en början roligt och inspirerande, vi satt på ett fint kontor i centrala Alanya, och efter jobbet gick jag till Ibo eller till Oslo S. Men de sena kvällarna från vintern var ett minne blott...

April

Det började bli varmare och vi låg på stranden mina få lediga dagar. Kontoret flyttade ut till Konakli, vilket betydde att vi var tvungna att åka buss varje dag, gå en bit och sedan en liten bit till uppför en brant och sandig backe mitt i ett byggarbetsområde. Då var man plötsligt inte lika glad över det varma vädret, pust... Dock belönades vi med underbar utsikt. Jag började ändå se mig om efter ett nytt jobb, och än en gång fick jag ett genom kontakter. Catrin och Maya åkte hem den 23 april, så då var det bara jag och Fatih kvar i den fina lägenheten.

Maj

Så började jag som guide på det nystartade bolaget GoStay Travel. Många svenskar vet inte vad det är, eftersom de än så länge bara har flyg från Arlanda. Fick en kickstart med en veckas upplärning, åkte runt och kollade hotell, och förberedde mig inför jobbet. Vi jobbade med jättehärliga människor, så det var roligt att gå till jobbet varje dag. Om än tufft eftersom det började bli uppemot 30 grader om dagarna. Och man jobbar INTE i bikini =)

Juni/juli/augusti

Flöt ihop i ett stort, svettigt töcken med många utekvällar eftersom vi hade folk från Sverige-kontoret nere hos oss, och min älskling Helena kom och hälsade på i två veckor! Jobbade stenhårt i 40 grader varje dag mellan 9-18, ibland längre, och hann inte med någonting annat. Sade upp mig från jobbet den 10 augusti med en månads uppsägningstid.

September

Sista veckorna gick fort eftersom vi hade en praktikant hos oss, och vi hade väldigt roligt tillsammans, gick ut och dansade, hade mysiga hemmakvällar, lagade god mat och jobbet drog ner lite på tempot. Den 13 september åkte jag äntligen hem, och flyttade hem till min bästis Fridas lilla etta i centrala Göteborg. Sov på en tältsäng, sökte nya tim-jobb och njöt av att vara hemma i La Suede! Skickade ner alla papper som Ibo behövde för att söka turistvisum här, och planerade nästa resa till Turkiet. Slog på stort och köpte biljetter både ner och tillbaka, även för älsklingen trots att vi inte hade fått visumet än. Fick jobb på ett äldreboende i Linnéstaden och ett vikariat på en och en halv månad, alltså fram till att jag skulle tillbaka till Turkiet!

Oktober

Jobbade som en gnu och hann inte med så mycket annat. Vi gick väl ut en eller två gånger, eller kanske var det tre? =) Saknade min vän Helena, fastän vi bara bodde några mil ifrån varandra, men vi efter en snackis-fika blev det som vanligt igen.

November

Ibo fick sitt visum, och det började dra ihop sig för mig att åka tillbaka till Alanya! Var sjuk en vecka, vilket var väldigt olyckligt eftersom jag behövde alla pengar jag kunde jobba ihop. Planerade, packade, längtade. Helgen innan jag skulle åka jobbade jag "helvetes-helgen", och festade på rätt hårt ändå! 17:onde bar det äntligen av! När jag kom ner på kvällen kom älsklingen och mötte mig, och bäddade min säng med... rosenblad och en förlovningsring!!! =) Blev överlycklig och överraskad, han är verkligen romantisk när han sätter den sidan till. Träffade alla sötnosar och vi försökte återuppliva föregående vinters uppesittarkvällar. Det lyckades någorlunda =)

December

Försökte få lite julstämning nere i värmen, lättare sagt än gjort. Vi gick i sjömanskyrkan, var på julbazar, hade glöggkvällar men inget hände. Sista veckan längtade jag bara hem och var nervös över hur familjen skulle ta emot Ibo och hur han skulle trivas i Sverige. Tidigt på morgonen åkte vi från Alanya och hade 18 timmars resande framför oss. Träffade en del trevliga människor på vägen som vi hade sällskap med när vi satt och väntade på Istanbuls flygplats i 6 (!!!) timmar. Visste inte om jag skulle skratta, gråta eller falla ner död när jag fick 3000 kronor i böter för att jag hade 25 kilo övervikt. Ja, klantigt av mig, men jag har alltid klarat mig förrut. Lärde mig en dyr läxa i alla fall. Fick känna av nitiska idioter till turkiska tulltjänstemän som bara vill jävlas med en också. Ibos tid i Sverige var lyckad, min familj gillade honom och han gillade dem! Vi var på jul på Liseberg, träffade mina vänner och släkt, firade jul och nyår och bara myste med varandra.


Nyttig

Helt slut i kroppen är jag nu efter en långpromenad i kylan, och sedan efter att ha städat hela huset i typ tre timmar. Tror att varenda yta är avtorkad, varenda vrå dammsugad och alla julsaker nerdplockade. Vi hade en vanlig gran i år, och bara man blåste lite på den så drösade barren ner. Gissa då hur det såg ut när jag bar ut den på altanen? Jag lämnade ett tydligt spår kan jag iallafall säga... =)

En här och en där

Jag funderar jämt och ständigt på att göra en till tatuering, och jag har en massa olika idéer på både motiv/texter och
ställen att sätta dom på. Men så ska den ju sitta ett litet tag också, så jag vill fundera lite till. Jag har redan en liten text på magen, det står Agir ketiye dilemin, och är den första raden i en jättevacker kurdisk sång. Jag och min lilla H gjorde dem tillsammans i Turkiet förra sommaren, hon på benet och jag på magen.

Jag gillar verkligen text-gaddningar och skulle vilja fortsätta med ett flertal, men på olika språk. Till exempel en bibeltext
på hebreiska, och något på engelska och turkiska.

Vill även göra en ängel eller ängelvingar och skriva något fint till, och tillägna den min mormor eftersom hon älskade änglar, samlade på dem och själv var den bästa människan som funnits, precis som en ängel =)

Japanska och kinesiska tecken är också väldigt vackra, så jag skulle kunna tänka mig att vara härligt mainstream och göra något sådant också.

Som sagt, många idéer och tankar, som verkligen tål att tänkas
på innan man lägger sig under nålen.


Nu städas julen ut.

Usch vad lat jag är. Haha, vaknade vid halv elva, kom upp och åt frukost som mamma dukat upp, satte mig vid datorn :)
Vi har iallafall varit ute och promenerat i blåsten en timma, jättehärligt! Jag tog en varm dusch och satte mig vid datorn igen. Pratade lite med älsklingen på msn, kändes bra! Saknar honom så otroligt mycket.

Igår fyllde min lilla Frida 21 år, så vi möttes upp på Bryggeriet för en god middag. Vi ville äta trerätters men var så mätta efter middagen att vi struntade i det och tog oss till biografen där vi såg Australia. Underbart bra film, rolig och allvarlig med fantastiska bilder av landet "down under". Absolut värd att se! Men väldigt lång, trodde jag skulle somna större delen av filmer eftersom jag endast sov 2:30 till 5:30 natten innan...

Jag ska strax ta på mig något snyggare (har på mig mjukiskläder nu) för mammas kusin och hennes man kommer snart hit och äter middag. Det är ju trettondagen! Och nej, vi har inte städat bort granen ännu.

Det ljusnar ute


Jag älskar dina ögon som får mig att känna mig som den finaste på denna jord.
Jag älskar din humor och dina galna miner och din knäppa hjärna som får mig att vika mig av skratt.
Jag älskar din kropp och speciellt dina höfter för det är det mjukaste och vackraste som finns.
Jag älskar nära du pussar på mig för det får min mage att pirra.
Jag älskar dig så mycket att jag vill drunkna i mina egna tårar.



Iskallt

Sista dagen med min älskling, innan han åker tillbaka till Turkiet.
Vi låg och grät igår i sängen tillsammans.
Mitt hjärta blöder...

Vi har haft en fin helg ihop iallafall, åkte och hälsade på hans vän
och dennes fru i Borås, åt gott, tittade på film, shoppade, spelade spel.
De är verkligen trevliga. De tog med oss på en liten sightseeing-tur
i Borås, och jag gillar den staden mer och mer.
Tur det, eftersom det är där jag ska spendera de flesta av mina vakna
timmar nästkommande tre år =)

Nu har vi varit ute och promenerat i kylan, skulle gå och hämta ut
Ibos skor men de har inte kommit än, typiskt. Får skicka ner dem
senare.

Puss O kram

Svårt beslut


Jag tycker att fyrverkerier är roliga och vackra att titta på! Så länge det är någon annan som
fyrar av dom. I år bad jag Benji att handla dem men de köpte inga, och det gjorde inte någon
av oss så mycket. Vi såg på när grannarna smällde av sina istället.

Jag vill inte att fyrverkerier ska förbjudas men ändå vill jag det. Jag har en liten vovve,
men han har inte så ont av de höga smällarna. Dessutom har man läst om olyckor
som orsakats av fyrverkerier de senaste dagarna, folk som blivit av med ögon och händer.

Många säger att man bara ska vara försiktig och hålla sig på säkert avstånd
men ibland är det faktiskt fel på pjäserna, och då spelar det ingen roll vad
det står i manualen eller hur snabb man är att springa därifrån.

Jag hoppas att ni fått njuta av fina fyrverkerier och att ingen har råkat ut för något.



Ett slut och en början



Älsklingen är glad.
Första nyårsaftonen i Sverige.



Jag är minst lika glad.
Godaste jordgubbsbubblet!



Hela goa nyårsgänget.
Tack för en toppenkväll!



Ibo åker hem på måndag
och jag kommer saaaakna!


Nytt år. Det känns inte speciellt mycket.
Jag är tacksam för det fina 2008 som jag har haft,
och hoppas att det här året blir minst lika bra.

Kvällen och natten var precis så mysig, trevlig och festlig som jag
ville ha den. Vi åt gott, drack bubbel och vin, tittade på fyrverkerier och
skålade utomhus, sjöng singstar tills våra halsar var snustorra.
Tack mina vänner för en störtskön kväll!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

RSS 2.0