i lost my faith in summer timeJag sitter påpälsad till tänderna här vid matbordet och försöker banka in lite vettig fakta inför tentan på fredag, men det går inget vidare. Har pyjamasbyxor, joggingbyxor, en t-shirt, och två tjock tröjor på mig och fryser ändå. Ska hämta mössa och halsduk, och en kopp te nu. Kanske dags att slå en pling till hyresvärden imorgon, eller är det jag som är frusen?

Michaela skrev om vad hon ska bli när hon blir stor.
Jag vet inte exakt hur jag vill ha mitt liv. Jag vet bara att jag vill jobba med att göra människor glada och friska, göra en skillnad liksom. Så man inte bara är ett personnummer i en databas. Utan att människor tackar mig för vad jag gjort för dom. Inte för att jag behöver deras beröm eller deras lovord, utan för att de mår bättre av vad jag gör med mitt liv.

Någon som fattade?

nostalgia.Nästan fem år sedan. På en parkering i Romelanda :)

min vecka.

Jag har suttit med mina skolböcker framför mig i säkert 30 timmar sammanlagt, men istället för att plugga, har jag facebookat eller tittat på tv. Jag har jobbat på nyårsnatten. Jag har köpt nytt smink. Jag har ätit massa avocado. Jag har fikat med en fin pojke. Jag har druckit vin med två av mina bästa vänner. Jag har sett Bye bye bicycle på pustervik. Jag har ätit middag på Till Salu. Jag har sett en halv Star Wars-film. Jag har satt upp mina tavlor som stått på golvet sedan jag flyttade in. Jag har övat blodprovstagning på min stackars mor. Jag har beställt hem en hel drös med bra plattor från nätet.

och nu ska jag lägga mig och sova för att gå upp och jobba tidigt imorgon.

då var vi där igen.

Jaha, då har vi återigen lämnat ett år bakom oss och det är dags att plocka bort julpynt, lov/semester är slut, vi går in i de tristaste och mest meningslösa månaderna, ingen har pengar och alla är deprimerade eftersom de inte klarade att hålla nyårslöftet i ens en vecka. Och så ska man själv försöka formulera någon sorts framtidsplan, eller iallafall en plan, eller en förhoppning om hur det kommande året ska bli.

Fast jag har lärt mig att det inte spelar någon roll hur mycket man än planerar, det blir ändå aldrig som man tänkt sig, så jag skiter i det.
Gott nytt 2010!


RSS 2.0